Voetenzak

21 artikel(en)

per pagina

21 artikel(en)

per pagina

Voetenzakken

 Een voetenzak is ideaal om uw baby warm te houden tijdens een wandeling in de buggy of de wandelwagen, lekker warm en knus op koude dagen of frisse momenten. Ook al beweegt uw kindje zich veel, in tegenstelling tot een los dekentje blijft een voetenzak goed zitten. Zo hoeft u niet iedere keer te stoppen om het dekentje weer goed te leggen. Voetenzakken speciaal voor de buggy kunnen handig vast gemaakt worden aan de buggy, waardoor u kindje niet weg zal glijden. Ook in de auto of op de fiets is een voetenzak fijn om uw kindje warm te houden. Voor in de zomer zijn er speciale zomervoetenzakken. Na een warme zomerse dag kan de temperatuur afkoelen of er steekt een frisse wind op. Dan is het wel zo fijn dat uw baby of peuter aangenaam warm kan blijven in een ademende voetenzak, zonder dat het broeierig wordt. Veel voetenzakken zijn waterdicht en vuilafstotend, wat goed van pas komt bij een regenbui tijdens de wandeling en bij opspattende modder op bijvoorbeeld bospaadjes. Makkelijk schoonmaken en klaar voor een nieuwe wandeling. U kunt op het was label van de voetenzak kijken of de voetenzak ook speciale wasvoorschriften heeft. In veel gevallen kunnen ze gewoon uitgewassen worden.

Koop een voetenzak nooit op de groei, uw kindje moet goed in de voetenzak passen, is deze te groot dan kan uw kindje erin wegzakken en in ademnood komen. Bij de categorieën kunt u makkelijk filteren op leeftijd.

U kunt bij ons voetenzakken vinden van bekende merken zoals Buggy Snuggle, Kaiser, My Sweet baby, Fellikid, Jollein, Wallaboo, Lodger, Polydaun en Sheepy wollen voetzakken.