Dekbedden

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Kinderdekbed & kinderslaapzak

 Iedere overgang die een opgroeiend kind maakt is heel spannend. Ook de overgang van een deken, laken of slaapzak naar een kinderdekbed voor peuters, een eerste eigen hoofdkussen en de overgang van een peuterbed naar een normaal eenpersoonsbed. Een hele belevenis voor een kind en een moment waar vaak naartoe wordt geleefd. U wilt dan ook graag dat uw kind overgaat naar een dekbed die helemaal past bij uw kind; een goede maat, niet te warm en niet te koud en natuurlijk met een dekbedovertrek waar uw kind blij van wordt.

Een goed kinderdekbed in de gewenste warmteklasse en van het gewenste materiaal, kunt u bij ons makkelijk online kopen. Bent u naast een kinderdekbed ook op zoek naar hoofdkussen, dekbedovertrek en hoeslakens, zoek dan op u gemak bij onze verschillende categorieën. Wilt u het bed nog wat knusser maken en tegelijk steekmugvrij maken, kijk dan ook eens bij onze collectie mooie, kleurige en ook stoere klamboes.

Kinderslaapzakken

Gaat u kind uit logeren of kamperen? De eerste keer ergens anders slapen kan heel spannend zijn, vooral de eerste keer. Maar ook heel leuk, want slapen in een Minions of een Frozen slaapzak maakt het avontuur compleet. De leukste kinderslaapzakken waar je spontaan dapper van wordt, ook al slaap je niet thuis in je eigen bed.