Tassen

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Tassen, rugtassen en koffers

Jong of oud, mensen hebben altijd voorwerpen die we met ons mee moeten nemen. Een praktische tas is dan wel zo handig, hoewel uw kind blijer wordt van een leuke tas. Gelukkig vindt u bij ons het beste van beide. Praktische tassen met stoere, mooie, leuke en populaire afbeeldingen die ieder kind met trots aan zijn vriendjes en vriendinnetjes kan laten zien. Bij ons vindt u een ruime keuze uit kindertassen, rugzakken, sporttassen en koffers, waaronder licentie artikelen van populaire films en tv series zoals Disney Frozen en Cars, Marvel superhelden, Thomas de Trein, Sam de Brandweerman en Star Wars. Bent u op zoek naar een tas van de favoriete voetbalclub van uw kind, wij hebben kindertassen in ons assortiment van Real Madrid, FC Barcelona, Feyenoord, PSV en Ajax.

Wil uw kind een tas met dieren, met onze stoere photo animal rugzakken van een tijger, leeuw of luipaard wordt uw kind ‘King of the playground’. Als het iets minder stoer moet, kunt u ook kiezen uit kindertassen met andere dieren of Paw Patrol kindertassen.

Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld. Trends zijn belangrijk, vooral in een kinderleven waarin onderling alles met elkaar vergeleken wordt. Ons kindertassen aanbod vullen we daarom regelmatig aan met de nieuwste trendy onderwerpen, net als met onze kinderkleding.