Klamboes

Artikelen 1 tot 48 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Klamboe voor thuis of op reis

In de zomer zorgen muggen voor veel overlast. Het irritante gezoem van steekmuggen kan u ’s nachts wakker houden. Net wanneer u bijna in slaap valt, hoort u weer een mug om uw hoofd heen zoemen, klaar om te steken. Zowel ’s nachts als overdag kunnen de jeukende bultjes die steekmuggen achterlaten, ook voor behoorlijk wat ellende en verstoorde nachtrust zorgen. Voorkom deze zomerse, nachtelijke verstoringen met een klamboe. Een klamboe is een fijnmazig net voor boven en om uw bed en zorgt ervoor dat steekmuggen niet bij u kunnen komen. Dat slaapt veel beter Met een klamboe om uw bed, hoort u een steekmug nog wel, maar veilig buiten de klamboe om. De wetenschap dat ze niet meer bij u kunnen komen zorgt ervoor dat u rustig kunt slapen.

Klamboe als decoratie

Naast een praktische functie, kiezen mensen ook voor een klamboe omdat het een mooie accessoire is in de slaapkamer. Een rechthoekige klamboe bijvoorbeeld, geeft uw bed de uitstraling van een hemelbed. Klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren, dus voor iedereen is er een geschikte klamboe te vinden.

Klamboe op reis

Een reisklamboe is ideaal om mee te nemen. Zo bent u op vakantie altijd verzekerd van een klamboe. Speciale ophanghaken zorgen ervoor dat u bijna overal, zonder problemen, uw klamboe op kan hangen zonder schade aan het plafond. Reist u naar een tropisch gebied, dan wordt er vaak een geïmpregneerde klamboe geadviseerd. In gebieden waar steekmuggen ziektes over kunnen brengen, biedt een geïmpregneerde klamboe extra bescherming. Deze klamboe zorgt er niet alleen voor dat de muggen niet bij u kunnen komen, maar doodt de mug ook wanneer deze op de klamboe gaat zitten. De bekende en goede merken voor geïmpregneerde klamboes zijn Care Plus en Travelsafe.