Kussenslopen

Artikelen 1 tot 48 van 124 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 124 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kussensloop kopen

Kussenslopen worden vaak meegeleverd bij een dekbedovertrek, maar zijn ook los verkrijgbaar. Vanaf bepaalde maten dekbedovertrekken krijgt u standaard twee kussenslopen meegeleverd, bij andere maten vaak één kussensloop. Als u meer kussens heeft kan dat lastig zijn. Gelukkig zijn kussenslopen daarom ook los verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints, zo heeft u altijd keuze uit een geschikt exemplaar.

Een kussensloop voor ieder hoofdkussen

Misschien slaapt u liever onder een flanellen dekbedovertrek, maar ligt u met uw hoofd liever op katoen. Of u heeft een ander kussensloop nodig dan de sloop die bij het dekbedovertrek is geleverd. Losse kussenslopen zijn daarom naast de standaard maten, in verschillende andere maten verkrijgbaar. Ook voor nekrolslopen kunt u bij ons terecht. Kies makkelijk uw gewenste maat, dessin, favoriete merk en het materiaal voor een goede nachtrust.

Bescherm uw kussen

Een hoofdkussen vangt ’s nachts transpiratievocht op. Om de levensduur van uw kussen te verlengen is het daarom verstandig om een extra kussensloop, kussenbeschermer of een molton kussensloop te gebruiken. Door het gebruik van extra lagen stof voorkomt u dat transpiratievocht in het hoofdkussen zelf trekt. De kussenslopen zijn makkelijk uit te wassen en uw hoofdkussen blijft fijn en fris om op te slapen.

Styling met kussenslopen

Nieuwe kussenslopen kunnen uw slaapkamer een kleine transformatie geven. Fleur uw bed op met contrasterende kleuren of dessins. Heeft u nog een paar hoofdkussens over, doe er een mooi kussensloop omheen en leg ze voor de sier overdag op uw bed. Combineer en varieer met moderne designs, klassieke broderie, hotellinnen, unikleuren, patronen en prachtige fotoprints. Een knus en stijlvol bed is ’s avonds extra fijn om weer in te kruipen en het geeft de slaapkamer een sfeervolle uitstraling.