Lakens

Artikelen 1 tot 48 van 62 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 62 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lakens kopen

Slapen onder een laken geeft een extra luxe gevoel en een stijlvolle uitstraling van uw slaapkamer. Lakens worden gebruikt als extra buffer tussen u en uw dekbed en dekbedovertrek. Een laken is net wat makkelijker te wassen en op te vouwen, en uw dekbed en dekbedovertrek kunnen daardoor langer gebruikt worden. Lakens worden tegenwoordig voornamelijk gebruikt in hotels, vakantiehuizen en B&B’s. Slapen onder een laken geeft dus net dat beetje luxe en een ‘even ergens ander gevoel’, daarnaast zijn makkelijk in gebruik. Lakens worden ook gebruikt als buffer tussen u en het matras. Soms is een laken makkelijker te gebruiken dan een hoeslaken, u vouwt het laken simpelweg onder het matras en u zit niet met die vervelende hoeken wanneer u een laken opvouwt en op wilt bergen in de kast.

Lakens van katoen

Ons assortiment van lakens bestaat uit verschillende textielsoorten. Bijvoorbeeld van flanel, een stof die u heerlijk warm houdt op koude dagen of als u het snel koud hebt. Lakens van katoen, die altijd heerlijk slapen, of het nu koud of warm is. En lakens van katoen/satijn, die zowel heerlijk slapen als dat ze u bed voorzien van een luxe uitstraling met een zachte glans. Bij bepaalde lakens kunt u ook bijpassende dekbedovertrekken krijgen, bij de productomschrijving wordt er vermeld of dit een mogelijk is.

Merken lakens

Uw favoriete merken voor onder andere dekbedovertrekken, vindt u ook terug bij onze collectie lakens. U heeft keuze uit merken als Essenza en Cinderella, maar ook merken als Day Dream, Romanette, Briljant en Hotellinnen lakens.