Actie! 10% korting op alles (muv bedden) | Kortingscode: slaap10 | Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

Matrasbeschermers

34 artikel(en)

per pagina

34 artikel(en)

per pagina

De aanschaf van een goed matras is een prijzige aangelegenheid. U wilt dan ook graag dat uw matras lang meegaat. Om de levensduur van uw matras te verlengen kunt u een gebruik maken van matrasbeschermers:

Molton

Een molton onder het hoeslaken is een goede manier om het transpiratievocht gedurende de nacht op te vangen. Een molton is tenslotte makkelijk uit te wassen in tegenstelling tot een matras. Veel van onze moltons zijn wasbaar op 60°C, wat ideaal is tegen huisstofmijt

Topmatras

Een topmatras zorgt voor extra luchtcirculatie, laat vocht beter verdampen en zal het slaapcomfort verhogen als extra laag om op te liggen. Het is makkelijk te bevestigen door de elastieken banden om de hoeken van uw matras, waardoor het topmatras niet verschuift. Bepaalde topmatrassen kunt u in een wasmachine wassen op (indien aangegeven) 60°C, zeer praktisch voor mensen met een stofallergie.

Onderdeken / matrasdek

Een matras op een lattenbodem kan verschuiven, verschuivingen zorgen voor slijtage en mogelijk een scheef liggend matras. Met een matrasdek of onderdeken tussen de bedbodem en het matras, zorgt u ervoor dat het matras netjes op zijn plaats blijft liggen, wat de levensduur van het matras ten goede komt.

Matrasvernieuwer

Als uw matras nog lekker ligt, maar de matrashoes er niet meer uitziet door versleten stukken of vlekken, is een matrasvernieuwer een prima optie om uw matras een tweede leven te geven. Een matrasvernieuwer is een hoes die u om het hele matras heen trekt en met een rits dicht doet. De hoes kan makkelijk weer om het matras weg worden genomen om uit te wassen. Bij het wasvoorschrift wordt er aangegeven of wassen op 60°C kan.

Incontinentie matrasbeschermer

Voor de mensen die af en toe een ongelukje in bed hebben, jong en oud, zijn er waterdichte matrasbeschermers. Vocht wordt opgevangen zodat het niet in het matras kan trekken.