Klamboes en Sluiers voor baby en peuters

Artikelen 1 tot 48 van 143 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 48 van 143 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Klamboes en sluiers voor baby- & peuterkamer

 De babykamer voorbereiden op de komst van uw kleine is een fijne periode. De kleur of het thema van de kamer moet uitgezocht worden en natuurlijk bijpassende gordijnen, meubilair en beddengoed. Alles moet klaar zijn voor de komst van uw baby. Extra sfeer aanbrengen in de babykamer kan ook met een klamboe of sluier. Een mooie en liefelijke accessoire die verkrijgbaar is in vele kleuren en dessins. Zo is er altijd een klamboe of sluier te vinden die perfect bij uw babykamer past.

Voor baby’s hebben we prachtige, kleurige en liefelijke sluiers en klamboes in de webwinkel van bekende merken als Jollein, My Sweet Baby, Taftan, Hiccups for Kids en meer. Voor uw stoere peuter hebben we een piratenklamboe, voetbal klamboekronen of zelfs een camouflage bedtent voor over een peuterbed. Voor uw kleine prinses heeft u keuze uit onder andere paarden klamboekronen, klamboes met hartjes en schattige, kleurrijke klamboes van Colorique. Een klamboe geeft niet alleen extra sfeer in de kamer, het is ook nog eens praktisch in de zomer, uw baby of peuter zal goed beschermd zijn tegen steekmuggen. Dat is in ieder geval een zorg minder waar uw kindje ’s nachts wakker van kan worden. En wanneer het kouder wordt, kan een sluier de warmte vasthouden en tocht buitensluiten.

Hang een klamboe of sluier om de wieg of om een peuterbed met een standaard/piekstok/sluierstang of aan het plafond. Standaards, sluiertangen en piekstokken worden niet met de klamboes en sluiers meegeleverd, deze kunt u apart bijbestellen in de webwinkel.