Kussens

Artikelen 1 tot 48 van 77 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 77 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoofdkussen online kopen

Voor een goede nachtrust kan een hoofdkussen niet ontbreken, tenslotte hangt de steun voor het bovenlichaam voor 33% af van het hoofdkussen. Als deze niet geschikt voor u is, zult u minder uitgerust zijn en mogelijk ook last krijgen van nek- en rugklachten. Toch wordt het belang van een geschikt hoofdkussen door veel mensen onderschat. Ieder hoofd heeft zijn eigen wensen, de keuze voor een hoofdkussen is dus een persoonlijke keuze. Een hoofdkussen kan van uitstekende kwaliteit zijn, maar hoeft daarom niet noodzakelijk geschikt voor u te zijn.

Welk hoofdkussens zijn er

Omdat een hoofdkussen zo belangrijk is en er zoveel verschillende wensen zijn, is er ook een ruim aanbod in verschillende materiaalsoorten en afmetingen. In ons assortiment treft u de volgende soorten kussens aan: Dons (eendendons of ganzendons), Veren, Kapok, Katoen, Scheerwol, Gemengd, Holle vezel, Polyester en Synthetisch dons.

Iedere soort heeft bepaalde eigenschappen en naast materiaalsoort heeft u ook keuze in de afmeting van uw hoofdkussen. Bekijk en vergelijk bij het uitzoeken dan ook rustig de verschillende eigenschappen van het kussen. Misschien weet u al welk soort hoofdkussen het beste voor u is, wilt u eens iets nieuws uitproberen of bent u opzoek naar een anti-allergiekussen, voor iedere keuze is er een passend hoofdkussen te vinden.

Hoofdkussens en huisstofmijtallergie

Huisstofmijtallergie is een veelvoorkomende boosdoener als het gaat om allergische reacties in de slaapkamer. Het zijn de microscopische uitwerpselen van de huisstofmijt waar mensen een allergische reactie van kunnen krijgen, zoals niezen, een loopneus, rode ogen en benauwdheid. De huisstofmijt, houdt zich graag in de slaapkamer op. Het beestje voedt zich met de huidschilfers die mensen ’s nachts verliezen en is dol op een warme en vochtige omgeving zoals het bed. Hoe dichter de tijk van het hoofdkussen geweven is, hoe minder kans de huisstofmijt heeft om in het kussen door te dringen. Kies daarom voor een hoofdkussen die anti-huisstofmijt/allergisch is. Een hoofdkussen van natuurlijke kapokvulling heeft ook bacterie werende eigenschappen. Was en lucht uw beddengoed regelmatig, zodat uw bed geen broedplaats voor de mijt wordt.

In ons assortiment vindt u heel voornamelijk anti-allergie kussens zoals de Cinderella Bedding kussens met Healthguard finish, Silvana kussens met de speciale Aegis® behandeling, Kapok hoofdkussens, Ducky Dons en Timzo. Bij de productbeschrijvingen staat aangegeven of het kussen anti-allergie is.