Actie! 10% korting op alles (muv bedden) | Kortingscode: slaap10 | Geldig van 23-05-2022 t/m 29-05-2022

Matrasbeschermers

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Matrasbeschermers

Een nieuw en goed matras is niet goedkoop. Als het niet absoluut noodzakelijk is, is dat een aankoop die graag nog even uitgesteld wordt. Gelukkig zijn er een aantal manieren om de levensduur van het matras te verlengen, ook voor kindermatrassen:

Waterdicht molton hoeslaken

Kinderen hebben ’s nachts weleens een ongelukje. Iets waar de levensduur van het matras onder te lijden heeft en midden in de nacht opstaan om het hele bed te verschonen is ook geen pretje. Met een waterdicht molton hoeslaken beschermt u het matras voor nachtelijke ongelukjes en het bed verschonen wordt een stuk makkelijker.

Matrasbeschermers

Naast nachtelijke ongelukjes heeft een matras veel te voorduren. Bedbodems hebben vaak scherpe randen en door wrijving tegen de bedbodem slijt de onderkant van het matras. Om deze slijtage tegen te gaan kunt u een matrasbeschermer gebruiken onder het matras, zoals een jute/vilt- of noppen matrasbeschermer, uw matras zal niet meer verschuiven en langer meegaan. Molton De bovenkant van uw matras kunt u beschermen met een molton. Deze functioneert als extra beschermingslaag tussen uw hoeslaken en uw matras. Het is een hygiënische oplossing en uw matras blijft langer mooi.

Matrasvernieuwer

Ziet het matras er niet meer mooi uit, maar bent u nog niet toe aan vervanging? Dan is een matrasvernieuwer een goedkope en makkelijke oplossing. Een matrasvernieuwer is een hoes die u om het matras heen dicht kunt ritsen. Het matras ziet er weer als nieuw uit en kan weer een tijdlang mee.