Betalingsmethoden

Wij bieden verschillende en veilige betalingsmethoden aan.

Ideal (internetbankieren)
iDeal volgt dezelfde procedure als internetbankieren. Als u internetbankiert bij de ING, ABN AMRO,
Rabobank, SNS Regiobank, SNS Bank, Fortis Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Bunq of ASN Bank dan kunt u betalen via iDeal.

Afterpay
(achteraf betalen/op rekening)
AfterPay voert voor Slaaptextiel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Slaaptextiel achteraf betalen tot een bedrag van €400 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Paypal (met Creditcard/Mastercard of Paypalrekening)
U kunt gemakkelijk een gratis PayPal account openen op de PayPal website. Om te betalen koppelt
u de bankpas of creditkaart van uw  rekening aan uw PayPal account. U hoeft geen geld op uw PayPal
account te zetten, want de betaling wordt direct geïncasseerd via uw bankpas of creditkaart.

Overboeking vanuit Nederland (vooraf betalen)
U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging en direct daarna een email van Multisafepay waar onze betaalgegevens op staan.

Overboeking vanuit het Buitenland (vooraf betalen)
U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging en direct daarna een email van Multisafepay waar onze betaalgegevens op staan.